Can our Dorking team help you?

Get in touch

Got a question for NAME?

Get in touch

Brockham Lane, Brockham, Betchworth, RH3

Guide price £899,950

Under offer

3 Beds 1 Bath 2 Receptions

REF: DOK170175

PROPERTY FEATURES

  • DINING ROOM
  • KITCHEN
  • SITTING ROOM
  • MAIN BEDROOM
  • TWO FURTHER BEDROOMS
  • FAMILY BATHROOM
  • DELIGHTFUL FRONT AND REAR GARDENS
  • SINGLE GARAGE
  • IN ALL, ABOUT 0.36 OF AN ACRE
  • VIEWS OF BOX HILL

THE PROPERTY

CHALET BUNGALOW IN SOUGHT AFTER VILLAGE OF BROCKHAM ........ The property is a deceptively spacious, detached chalet bungalow built we believe in the 1930s offering fantastic accommodation over two floors. The property is set back from the road with a generous driveway for several vehicles and a single garage. Positioned in this sought after village with views to the North Downs this fantastic property deserves consideration. The entrance hall is a real feature making a lovely first impression and giving access to the main reception rooms. The sitting room and dining rooms are both positioned at the back of the property benefitting from views of the westerly garden and providing ample space for seating and dining. The kitchen is positioned at the front of the property and provides storage at eye and base level with fitted units and integrated appliances. The main bedroom is on the ground floor with an array of fitted wardrobes and a family bathroom with a separate WC completes the downstairs space. The first floor provides two further double bedrooms one with an en-suite WC and sink with space to install a shower if required. Storage is available in the eaves. One of the prime features is the delightful garden, which has been well tended to over many years, enjoying a westerly aspect, and fantastic views to the north towards Box Hill. There is a good degree of privacy and seclusion with a patio area across the back of the property and the garden is chiefly laid to lawn interspersed with mature shrub borders, flowerbeds and a variety of trees. The garden is split into two sections and the rear section is ideal for an outside office/studio or play area.